1st Mediterranean Bullshooter Cruise - 2013:
20 a 22 de març 2013
Bullshooter XX - 2012:
Holanda
11 a 14 d'octubre 2012
American cars 2012:
Platja d'Aro
15 a 17 de juny 2012
MiG
Cine y Viajes
Costa Brava Plató
Cena y Entradas
Ofertas Viajes
+cub
National Geographic Costa Brava
 
  La nostra activitat
L’empresa CEPDECI va ser creada l’any 1996 amb la finalitat de desenvolupar tot tipus d’accions dirigides a fomentar l’intercanvi i difusió de coneixements i idees per tal de promoure el comerç internacional.

En un principi totes les seves activitats (convencions, seminaris, cursos de formació, “educational tours”, “shopping tours”, “fam-trips”) es van enfocar principalment a països de l’ex Unió Soviètica, Rússia i Ucraïna.

Dotzenes de directius d’importants empreses de tots els sectors de l’Est d’Europa van visitar Empreses a Catalunya i la resta d’Espanya participant en Seminaris i Conferències impartides per notables professors, científics i empresaris.

Molts d’aquells intercanvis van derivar en interessants acords comercials de caràcter internacional que encara avui dia persisteixen per a satisfacció de CEPDECI.

Amb el pas del temps, les seves activitats s’han ampliat, col·laborant també en l’organització de tot tipus d’esdeveniments Culturals i Esportius, junt amb altres empreses i organismes als quals han aportat principalment el profund coneixement de la zona i els seus recursos, així com l’operativa logística d’allotjament i serveis que aquest tipus d’esdeveniments necessita.

  Experiència en el sector
Els fundadors i actuals directius de l’Empresa, així com tots els empleats i col·laboradors de la mateixa, provenen del Sector Turisme i posseeixen una important experiència professional, tant en Allotjaments, Hotels i Restauració con en Agències de Viatges emissores i receptores, aplicant tots els seus coneixements en l’operació i gestió d’Esdeveniments de tot tipus i mida que requereixen una cuidada logística i una especial atenció en aquest sector.
 Amb la nostra gent... Eventos Cepdeci et recomana
 
Disseny web Estudi 33 - www.estudi33.org - Avís legal - Veure intro